Web Analytics

Impotentie

Impotentie

De oorzaken van impotentieImpotentie, ook wel erectiestoornis genoemd, is het aanhoudende onvermogen om een erectie te krijgen die voldoende is voor geslachtsgemeenschap. Hoewel dit probleem zich op elke leeftijd kan voordoen, komt het het meest voor bij mannen boven de 40 jaar. Uit onderzoek is gebleken dat één op de vijf mannen boven de 40 jaar last heeft van impotentie. Maar wat zijn de oorzaken van impotentie? Laten we dat eens nader bekijken

De meest voorkomende oorzaak van impotentie is een lichamelijke aandoening die atherosclerose heet, oftewel aderverkalking. Dit gebeurt wanneer plaque zich ophoopt op de wanden van de slagaders, waardoor ze vernauwen en het bloed er moeilijk doorheen kan stromen.

Dit kan leiden tot problemen met het krijgen en behouden van een erectie. Andere lichamelijke oorzaken van impotentie zijn diabetes, hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en overgewicht In sommige gevallen kan impotentie veroorzaakt worden door psychologische factoren zoals angst, depressie of stress. Deze factoren kunnen het vermogen van een man om een erectie te krijgen of te behouden beïnvloeden door veranderingen in de bloedstroom of zenuwfunctie te veroorzaken.

In andere gevallen kunnen medicijnen of andere medische behandelingen zoals bestraling impotentie veroorzaken

Conclusie


Impotentie is een veel voorkomend probleem dat tot één op de vijf mannen boven de 40 jaar treft. Hoewel er veel mogelijke oorzaken van impotentie zijn, is de meest voorkomende oorzaak atherosclerose, oftewel aderverkalking. Andere lichamelijke oorzaken zijn diabetes, hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk en overgewicht.

In sommige gevallen kan impotentie veroorzaakt worden door psychologische factoren zoals angst, depressie of stress. Als je problemen ondervindt met erectiestoornissen, praat dan met je arts over mogelijke oorzaken en behandelingsmogelijkheden.

deze site

Impotentie info

vidalista

cenforce d

Link toevoegen

Link toevoegen